Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Mirja - 27 maj 2009 20:26

Åh Gaby har du märkt att din kennelpojke sitter på parningsmattan som var så viktig för dem att få ut? *ASG*

Av Mirja - 27 maj 2009 11:31

kunnde väl ha gått bättre.. Camira fick en tvåa för att hon var i för högt hull. Lite knubbig är hon ju, eller hur Carina ;-) Domare Kirsti Lummelampi

Brolle fick en etta men ingen placering. Mika fick etta/etta men inget CK, tyvärr. (domare AnnChrist Johannson)

Det lustiga var att hon dömt två hanar varav junioren fick etta, CK och unghunden fick en tvåa.. Han var fö BIR i Kista i mars...???

Mika fick etta och sedan sa domaren helt plötsligt att hon måste titta i rasbeskrivningen!? När hon redan hade dömt två och givit Mika etta/etta?!

Så championhanen hade redan kommit in och stod på bordet då ville hon att jag skulle ta upp Mika i knäet igen så hon fick känna på honom.. Mycket märkligt..

Iaf så var det kul att snacka med en massa folk samt skvallra lite ;-) Gaby (kennel Jetzig) var där och för henne gick det bra. Giffe BIR och CACIB, grattis, igen ;-)

Hon är verkligen rolig man får verkligen skratta. Är du alltid glad?

När Gaby var här hos oss och parade så tog hon lite foton bla ett som hette kennelpojkarna. Det föreställer våra män som sitter ute och försöker få till en parning. Nu hade Gaby tagit det ett steg längre... Hennes man hade fått en tshirt av henne. På framsidan stod det kennel Jetzig och på baksidan... Kennelpojke :-D

Nedan ovannämnda foto på våra kennelpojkar. Båda har fyllt femtio år ;-)

Carina blev kär när hon var här. Gin charmade henne totalt och de sov natten kind mot kind :-D

Första natten när Malte hade flyttat sov han ensam och det gick bra men sedan bestämde sig den lille herren att han är stor pojke, nu och vill sova med de stora hundarna. Det funkar jättebra.

Alla löp över och hanarna är sams och som ler och långhalm, igen. SKÖNT

Jag kan inte fatta att så goda vänner kan bli så osams ;-)


Ovido - Quiz & Flashcards